Fa uns dies, al correu del director del nostre centre, Francesc Mitjans, vam rebre una carta de S.G.P. parlant de l’experiència positiva que havia viscut amb un simulacre d’examen oficial que vam portar a terme. Les seves paraules d’agraïment ens van emocionar tant, que li vam demanar permís per compartir el seu escrit. També us hem volgut afegir la resposta que li vam fer arribar. El vostre èxit i la vostra satisfacció a l’hora de preparar les oposicions, són la nostra raó de ser. Moltíssimes gràcies a totes i tots!

Carta de S.G.P:

Benvolgut Francesc Mitjans,

Com a societat, m’he fixat que tendim a ser els primers a queixar-nos quan les coses no surten com s’esperava, i poques vegades es felicita quan els fets van sobre rodes. Per això voldria donar-vos les GRÀCIES a tots els que heu col·laborat i fet possible la gran feinada i organització que deu haver suposat preparar unes proves com les d’ahir. Així que aquest text no és res més que una nota d’agraïment.


Just ara, obrint el correu, he vist diversos missatges referents als resultats i llistes del simulacre que es va dur a terme ahir. Encara no he dedicat una estona a buscar-me entre la resta de companys, però és que he quedat sorpresa que amb tan poc marge de temps ja tinguem la puntuació, i, a més a més, estiguem ordenats segons rànquing i segons si els aspirants són homes o dones… I suposo que hi ha un vertader esforç al darrere, no només per poder tenir amb tanta antelació aquests resultats, sinó també per l’organització que va suposar el simulacre en si.


La bona reputació que precedeix l’acadèmia entre els opositors, la teniu més que merescuda, i no només per la qualitat i rigorositat de les classes, el material o el bon tracte cap a nosaltres. Es nota que estimeu la vostra feina, i que realment us preocupeu pels vostres estudiants, més que no pas del benefici econòmic que en pugueu treure (i creieu-me que, veure un aspirant com un alumne i no com algú a qui treure-li diners, és un detall que el teniu ben poques acadèmies… us ho diu una opositora que en el seu moment va fer una recerca exhaustiva de centres on estudiar). Alhora, sou flexibles i us adapteu a les nostres casuístiques, sempre primant pel nostre benestar, la qual cosa va quedar clara quan vau pactar amb una altra acadèmia per poder facilitar l’accés al simulacre als alumnes que som de terres gironines, i a més, donant-nos marge per poder matricular-nos un dia abans i no perdre plaça. O ja el simple fet d’haver hagut de fer una bona quantitat de quilòmetres de carretera per ser present a Manlleu, ja és un altre detall que diu molt de vosaltres…

Personalment, m’encantaria poder aprovar aquesta convocatòria, però en cas que no fos així, creieu-me que no dubtaré a tornar-me a matricular a Studium.
No m’explano més perquè no vull quedar de “pilota”, aquesta no és la intenció, però de nou, deixeu-me donar-vos les gràcies per la transparència, l’esforç, dedicació i vocació que poseu a la vostra feina. Parlant amb els companys/es, s’ha comentat que vam ser molts que vam quedar plenament satisfets. Espero que missatges com aquest n’hàgiu rebut bastants ja que cal felicitar-vos.

Opositar amb vosaltres és un plaer.

Cordialment,

S.G.P.

Resposta del director de l’Acadèmia:

Bon dia, S. i moltes gràcies.

Faré extensives les teves paraules a la resta de companys i professors.

Acompanyar l’alumne durant tot el llarg procés d’una oposició, que no se senti sol, que pugui compartir nervis i maldecaps, és, a més a més d’una bona tasca formativa, el nostre propòsit. Som un equip molt implicat, amb molt bons formadors i que coneixen el pa que s’hi dona. Intentem fer-ho tot el més simple i eficient que sabem.
Lògicament, això és un negoci i ens hi hem de guanyar la vida, però la màxima satisfacció és el dia de la publicació de la llista d’aprovats d’una oposició. Veure que un bon reguitzell de noms d’alumnes nostres han aconseguit una plaça, ens omple de goig. Qualsevol esforç o sacrifici es veu recompensat amb escreix.
Un dia com el diumenge passat significa moltes hores de preparació i també neguit, igual que vosaltres, però des de l’altre costat. Tot i això, correus com el teu, ens refermen que anem en la bona direcció.

Espero que aprofitis aquests dos mesos que resten per l’examen i que aprovis aquesta oposició, i també que obtinguis una plaça. Els nostres professors els tindràs disponibles al Classroom per qualsevol dubte que et pugui sorgir.

Reiterant els meus agraïments i en nom de tot el grup de preparació de les oposicions al CAR, et desitjo que passis unes Bones Festes!

Salutacions,

Francesc Mitjans
Studium Acadèmia