Curs de preparació de les Oposicions al Cos d’Agents Rural 2024

El Govern de la Generalitat s’ha compromès a continuar ampliant la plantilla del Cos fins a arribar als 800 agents rurals. Això implica una nova convocatòria durant aquest any. A Studium hem començat a organitzar el Curs de Preparació. Seran 150 hores de classe amb professorat expert. Comencem el 3 d’abril. 

Curs de preparació de les Oposicions a la Guàrdia Urbana de Lleida

Si el teu objectiu és ser policia local, no deixis passar aquesta oportunitat. 15 noves places a la Guàrdia Urbana de Lleida t’estan esperant! Curs amb opcions flexibles, presencials i online. Matrícula assequible, amb temari addicional disponible. Convocatòria prevista per a 2024.

Curs de preparació de les Oposicions al Cos d’Especialistes dels Serveis Penitenciaris

Aconsegueix una de les 88 places en oposició per als serveis penitenciaris! T’oferim un curs flexible amb opcions presencials i online. La convocatòria serà a finals de 2023 i els exàmens a mitjan 2024. Un repte ideal per a titulats de batxillerat amb català B2.

Curs de preparació de les Oposicions al Cos de Diplomats dels Serveis Penitenciaris

Prepara’t per a les 20 places de Diplomats dels serveis penitenciaris! Inclou temari i tests. Preus especials per afiliats. Convocatòria a finals de 2023 i exàmens durant el 2024. Una Oportunitat única per a professionals amb titulació universitària i català C1.

Curs de preparació de les Oposicions al Cos d’Administratius de la Generalitat

Impulsa la teva carrera com a funcionari amb aquesta formació presencial Online! Amb 271 places, inclou sessions interactives setmanals. Preus adaptats i material didàctic disponible. Aprofita aquesta oportunitat única per aconseguir el teu somni!